Alle antwoorden over
Snellezen en Onthouden

Wat zou je ervan vinden als je écht twee keer zo snel kunt lezen en het dan ook nog goed en snel kunt terugroepen?

In de cursus “Snellezen en mindmappen: twee keer zo snel lezen, drie maal beter onthouden” leer je de methoden en technieken om effectiever met een enorme hoeveelheid tekst en informatie om te gaan.


Wil jij dat ook, maar wil je vooraf eerst zeker weten of het écht wat voor jou is?
Lees dan nog even verder en...bekijk de gratis serie video's en uitleg.

Jij wilt deze videoserie hebben.

Normaal € 19,00 excl btw maar TIJDELIJK Helemaal GRATIS.
( nou ja, je schrijft ook meteen in voor onze tips en tricks e-mails )

Je krijgt:

  • video-uitleg over de belangrijkste vragen over snellezen en onthouden
  • 3 maanden toegang (dat moet voldoende zijn)

Vul je gegevens in om deel te nemen. Ik stuur je dan een link met inloggegevens. Daarmee krijg je toegang tot de video's .



Precies wat jij nodig hebt

  • Je moet veel lezen voor werk of studie.
  • Jij wilt meepraten over meer dan alleen de koppen in de krant.
  • Je bent tussen 11 en 88 jaar.
  • Je bent Student of gaat studeren, en je wilt goeie studieresultaten koppelen met een actief studentenleven.
  • Jij wilt als Professional altijd goed voorbereid zijn op de dagelijkse uitdagingen.
  • En…. Jij.

Wat je hierna weet

Iedereen leest en onthoudt op een manier die in de loop van de tijd is gegroeid en dus prettig aanvoelt. Toch zijn er momenten waarop je wilt dat het beter, effectiever en sneller gaat.

In deze videoserie leer je in korte video's de antwoorden op al je vragen om veel sneller te lezen en hoe je de essentie daarvan later slim en handig kunt oproepen wanneer je het nodig hebt.


De meest gestelde vragen over snellezen en onthouden

Je kent het wel… Je bent van plan om nu eindelijk eens te leren sneller te lezen en slimmer te onthouden. En dan heb je vragen. Op de meeste vind je hier antwoord.

Verlies ik niet mijn leesplezier door het snellezen?

Snellezen wil je gebruiken als het nodig is, Maar niet als je wilt genieten van een fantastisch geschreven stuk literatuur. Dan is het fijn te weten dat je de technieken kunt aan- en uitzetten wanneer je wilt.

Vanaf welke leeftijd kun je leren snellezen?

De meeste deelnemers aan deze cursus, zijn net als jij, midden in hun carière. Zo tussen 30 en 50 jaar oud. Want zij weten dat ze veel tijd winnen met sneller lezen en beter onthouden. En hoe is het voor kinderen? Of juist de oudere deelnemers?

Snelheid en begrip gaan toch niet samen. Hoe zit dat?

Ja, ja. Je hoort het vaak. Als je iets ècht goed wilt opnemen en begrijpen, dan moet je het juist langzaam lezen en direct met een geel stift markeren. Anders wordt het nooit wat.

Zit er ook mindmappen in de training?

Als je – ook jaren later – nog de kennis die je vandaag hebt opgedaan, wilt gebruiken. Dan moet je het snel kunnen vinden. De beste manier is spiekbriefjes maken. En de meest intelligente vorm is met mindmaps.

Ik heb last van dyslexie. Werkt snellezen ook voor mij?

Er zijn best veel deelnemers, die net als jij wellicht, dyslectisch zijn. De een heeft er meer last van dan de ander. Dankzij de slimme manier om je focus vast te houden en doordat je weet waar je in een tekst op moet letten, helpt snellezen jou ook.

Onthouden is voor mij een echt probleem. Hoe kun je me daarmee helpen?

Als je niets onthoudt, kun je het ook niet vergeten. Daarom is het slim om alle belangrijke zaken te voorzien van “tags” net zoals google dat doet. Dan vind je jouw antwoorden het snelst.

Stel dat jij 2 x zo snel zou kunnen lezen…

Stel je voor dat jij 2 x zo snel zou kunnen lezen. En het ook nog allemaal kunt terugvinden in je brein. Wat zou je dat opleveren? Een betere baan? Meer inkomen? Een expert positie?


Wie geeft je de training.
Ary Velstra verzorgt al meer dan 20 jaar snellees trainingen. Dat inmiddels honderden organisaties en duizenden zelfstandigen naar tevredenheid zijn opgeleid mag wel duidelijk zijn.


Hij  combineert zijn management en sales expertise met de voordelen van snellezen en mindmappen in de trainingen. Hij geeft al jaren trainingen aan diverse organisaties en bedrijven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen. 


NB Mindmanagertraining is een activiteit van Drielingh en Drielingh is een handelsnaam van Contemplate BV Die naam zul je in je bestelling en op je factuur tegenkomen

>